28.12.08

Nihayet GÖZTEPE!


maçtan önce yaptığım tahmin havanın kötü olmasına rağmen gerçekleşti.. soğuk ve yağmurlu havaya rağmen alsancak stadı doldu.. hatta dolmasının dışında zaten efsane haline gelen kapalı tribüne, açık tribünden bu sefer gerçekten muhteşem bir destek verdiler.. bugün açık tribündeki bütün göztepelileri tebrik ediyorum.. ve bu takım eğer bugün süper lig maçı oynasaydı bu görüntüleri maratona alıp üstüne konuşmak zorunda kalırlardı.. gerçekten bugün stada gelmeyenler veya gelemeyenler açık ve kapalı tribün arasındaki çok güzel bir gösteriyi kaçırdılar.. ayrıca neredeyse herkesin ortak görüşü bugüne kadar ki, alsancak açık tribünündeki en muhteşem gösterinin yapıldığıydı.. hep kapalıda olduğum için göremediğim bizim yaptığımız güzellikleri bize yaşattılar bugün.. gerçekten muhteşemdi.. 


bugün alınan 3 puan ve gelen liderlikte, bu sezonki en effektif oyunu ilk yarıda gösteren oyuncular kadar veya daha fazla taraftarın payı vardı.. maça gelirsek bozuk zemin ve soğuk havaya rağmen futbolcular bu maçı kazanmak için çıktıklarını bize hissettirdiler ve 3 dk. arayla ( 19. ve 22.) attıkları gollerle rahat bir galibiyet aldık.. yalnız 2. yarıda taraftarın yaptığı şovun güzelliği  sırasında oyunu bırakıp seyircileri izleyecekler diye çok korktum.. ama bugün gerçekten hem kontrollü hem güzel bir oyunla maçı ve liderliği bize getirdiler.. bugün sahada ter akıtan bütün çocuklara helal olsun.. 


yalnız bugünkü oyuna rağmen yönetimin yapması gereken hamleler yeni başlıyor.. öncelikle mustafa fedai bizim eski oyuncumuz ve çok iyi bir göztepeli olmasına rağmen, malesef ki yetersiz kalıyor.. bizim play-off ta oynayacağımız maçlarda gerçekten hataya tahammülümüz yok.. yönetim bu gruptaki gibi son ana kadar sıkıntı çekmemizi istemiyorsa radikal bir hareketle öncelikle çok iyi bir t. direktör getirmeli takımın başına.. bugün konuştuğum herkesin gönlünden geçen isim ümit kayıhan.. ayrıca başta kaleci olmak üzere, takıma seviye atlatabilecek ve tecrübesiyle takımı rahatlatabilecek en az 5 oyuncuya ihtiyacımız var.. 

en son olarak da görüldüğü üzere bu takımın taraftarı süper ligdeki takımların bile imrendiği bir taraftar.. bu taraftar bugün gösterdi ki yağmur, çamur, soğuk dinlemeden stadına gelip takımını destekler.. onun için yöetim bundan sonraki maçlarda bilet fiyatlarını 3. lig seviyesine çekip bugünkü tarifeden devam etmeli ki.. gelen taraftar sayısı da artsın ve gelen takımlar gerçek taraftar nasıl olur görsünler ve göztepe deplasmanında bırak puan almayı gol atmayı bile başarı saysınlar.. hadi bakalım biz hazırız, yönetim de hazırsa, bu yolun sonu aydınlık...