1.11.09

utanmıyormusunuz!!!!

yalı en güzelini yazmış.. üstüne söylenecek pek bişey bırakmamışlar ama ben bir cümle daha söyleyeceğim.. imam altınbaş haklıymış.. bu oyuncuları holdinge alır gibi transfer etmiş.. çünkü futboldan anlamıyorlar... bu kadar ruhsuz bu kadar şahsiyetsiz bu kadar karaktersiz bir oyun oynamayı başardılar bugün..

erol hoca hakkında yaptığım analizde.. oyuna pek katkı koyamadığını ve takımı hüseyin kartala çok bağımlı oynattığını belirtmiştim.. tabii ki beni okumuyor ama tahmin ediyorum ki rakibi izlemekten kendi takımını izlemiyor.. bir takım bütün toplarını uzun oynayıp ve bu uzun toplarını sadece bir kişiye oynayıp, o topları sadece iki kez ( ilki 89. dk. da ) indirebilen bir oyuncuya bel bağlarsa.. sonuç bu şekilde olur.. bu takım bugün sadece etkili bir tek atak gerçekleştirdi ve o atakta sağdan recep kaçarak topu ortaladı ve o topa kafayı hasan vurdu ve direğin üstünden auta çıktı.. bu iki oyuncuda 2. yarıda oyuna dahil oldu.. erol hoca takımını iyi analiz etmeli ve takıma zarar veren oyuncuları.. ilk önce hüseyin kartal.. orta sahada m. akif ve tayfun.. defansta emrah.. olmak üzere bir temizlik yapmalı.. birde kanatta oynayan oyuncularına orta yapma antremanı yaptırması gerkiyor.. bir takım her iki kanadından bu kadar orta pozisypnu bulup bu ortalarda % 0 isabet sağlarsa.. orda bir sorun vardır..

sinan - eray, evren, burak. bulut - ( ? ) - mert, ferhat, hasan - recep, şadi olarak bir takım çıkarırsa bi ihtimal top yapacak bi kadro oluşabilir.. ( ? ) ile bıraktığım defansif ortasaha bölgesine bir oyuncu eklenmesi lazım ama o oyuncu kim olur onu bilmiyorum..

bu arada tabii ki hakemler konusunda da bir şanssızlığımız var.. sezon başından beri sadece ama sadece geçen hafta son dakikalarda bir pozisyonda faul mu ofsayt mı verdiği belli olmayan bir pozisyonda yediğimiz golü iptal ettiler onu dışında neredeyse bizim lehimize bir karar vermiyorlar.. bugün de tribünden gördüğüm kadarıyla ortada bir pozisyona hemen penaltı çalmasına rağmen hem ilk yarıda hemde ikinci yarıda birer penaltımız yedi.. yani birbirinin hemen hemen aynı pozisyonlarda rakip takım lehine faul. sarı kart, kırmızı kart ve penaltı kararı çok çabuk ve kolay biçimde çıkarken.. bizim lehimize ise ya çıkmıyor ya da lütfen çıkıyor.. bugünkü hakemin adı mehmet şimşekmiş.. onun ve yardımcılarının bu gece rahat uyuyacaklarını düşünmüyorum..

bugün maçın sonunda şeref tribününde olmayan veya olamayan ( maçın başında bakmadım kimse varmıydı diye ) yöneticilerimiz her fırsat bulduğunda taraftara laf sokma yarışına gireceklerine.. bu hakemler konusunda federasyona ve mhk' ye de tepki gösterseler.. herhangi bişey yapsalar dişlerimi kırılacak anlamıyorum.. arkadaşım tamam bu takımı kötü günlerinde aldınız da.. yani böyle taraftarın gücü olmasaydı almazdınız onu da biliyorsunuz.. birazcık ta bu takımı kulüp gibi yönetin.. burası sizin holdinginizdeki herhangi bir şirket değil.. burası GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ!!

en son olarakta tribünü yöneten arkadaşlardan bir ricam olacak.. tamam güzel bir organizasyon yapıyoruz hep beraber tribünde ama sahada olan olaylara hiçbir zaman tam reaksiyon gösteremiyoruz.. tamam bu olay ATATÜRK stadında tam etkili olmasada bir şekilde aleyhimize olan haksız pozisyonlarda hem rakip takımı hemde hakemi etki altına almamız gerekiyor.. lütfen bu konuda biraz daha özen gösterelim..