17.1.10

bu takım tff 1. lige çıkmalı!!! o kadar..

kimilerine göre 9 kimilerine göre 12 kişi göndermiş olsak ta.. maalesef şun anda sadece 4 oyuncu transfer ettik.. ve bu 4 oyuncu içinde maalesef ki yine bir santrafor bulunmamakta.. şu anda takımımız 1 veya 2 adet santrfor, gelen oyunculardan umut adındaki oyuncumuz hangi kanat ise tam tersi bir kanat ve bu adamların önünde ali mumcuya alternatif bir oyuncu almamız şart görünüyor..


yönetimimiz bu sefer ciddi ise; bu işe baş koymuş görünüyor.. biz taraftarlar olarak inanılmaz isteklerde bulunsakta yönetim takımı yöneten insanın yani teknik direktörün isteklerini gerçekleştirir ve antrenörümüzün istediği ouncularda takımımıza tam katkı verirler ise mutlu olurum.. ben yalı forumda görüş bildiren arkadaşlarımıza katılamamakla birlikte bu takımın ciddi anlamda katkı verebilecek oyuncuya ihtiyacı olduğu gerçeğini.. tabii ki biliyorum ama bu oyuncuların batuhan, ceyhun, f. egedik gibi sadece ama sadece göztepemi sadece araç olarak kullanacak kaşar oyuncu olmasından sa kendini kanıtlamaya ihtiyacı olan ve gerektiği zaman üst liglere ve diğer takımlara satarak para kazanacağımız oyuncular olması taraftarıyım.. sonuçta bu takım bir şekilde başarılı olduğunda altınbaş holdingin ben herşeyi yeptım demesine fırsat bırakmadan da kendi yağında kavrulan ve kavurduğu bu oyunculardan gelir elde eden bir takım kategorisine ulaşmasını istiyorum ve bu transfer edilen oyuncuları ileride satabilecek konumuna geldiğinde mutlaka ama mutlaka satışını gerçekleştirerek oyuncuya bağımlı bir takım olmadığını kanıtlayan bir takıma dönüşmesini istiyorum..

sonuçta 1. ligde alacağımız parayı tam bilmemekle beraber.. süper ligde en az 12m. dolar olan gelirimizin forma, kombine ve bilet satışıyla gayet makul bir seviyeye çıkardığımızda adam akıllı bir bütçe yönetimi ile süper ligde geçireceğimiz ilk üç sene içerisinde mutlaka avrupa kupalarına katılacak seviyeye geleceğimizi düşünüyorum.. allah yolumuzu açık etsin biz o yolda her türlü ilerleriz..