6.1.09

Allah belanızı versin...

siz bugünkü maçı oynatmayarak kendinizi israile karşı zafer kazandık zannediyorsunuz ya.. size söylüyorum, hiç bi bok kazanamadınız ama ülkenin çoğunluğunu oluşturan insanları bütün dünyaya rezil ettiniz.. siz bugün orda yaptıklarınızla bana; filistindeki insanların acılarına destek verdiğinizi değil de bu ülkede yaşayan sizin dışınızdaki insanları bilerek ve isteyerek yaralamaya çalıştığınız izlenimi verdiniz.. allah hepinizin belasını versin, insan kılığına bile giremeyen androitler..

telekom takımı yönetimine gelen eleştriler ise anlamsız zaten orada bi yönetim boşluğu olduğu uzun süredir kendini belli ediyor.. ama polis konusunda gelen tepkiler ise biraz anlamsız geldi bana.. nedeni ise hiç bir zaman hacı hoca takımı denilen yobaz insanların yaptığı agresifliklerde, gösterilerde, yürüyüşlerde onlara engelleyeci davranmadılarki.. ama öğrenci olsun, memur olsun, işçi olsun hiç bir şekilde şiddet kullanmakta sakınca görmediler.. ayrıca ben izmirde olduğum için maçlarda polisin bize nasıl davrandığını bildiğim için bugün olanlardan sonra bir daha bize o kadar sert davranırken joblarken utanacaklarmı acaba!!!!

ayrıca bugünkü olaylardan sonra zannedersem fiba 2010 dünya basketbol şampiyonasını türkiyeden alabilir gibime geliyor.. hiç istemesemde böyle bir ihtimal yukarda bahsettiğim herkesin ortak çalışması sonucu gündeme gelecektir mutlaka.. şimdi bugün o protestoyu yapan mahluklar yüzünden ben niye 2010 dünya şampiyonasını yerinden izleme şansını kaçırıcam o da ayrı bir soru işareti olacak bakalım.. hayvansınız siz..