14.2.10

deplasman yolundaki şerefsiz büfeci..

maçında, futbolunda, futbolcununda aq.. isim zikretmeyerek ayağından vurulan kardeşlerimize geçmiş olsun.. ayrıca şu anda yoğun bakımdaki kardeşimle bir maçtan önce tır parkında biramızı içmeden yazmak istemiyorum.. o olayı yaratan orospu çocuğu büfeci ve orospu çocuğu oğlununda aq.. yatacak yeriniz olmasın.. ateş ettiğiniz ellerinizi bir daha kullanamayasınız inşallah..

ankara deplasmanı ve sinanın durumu..

bugünkü maç öncesi kardeşlerimiz yola çıktı.. takım zaten cuma günü ankaraya gitmişti.. deplasmanın başlangıcından sonucuna kadar kazasız belasız bir yolculuk dilyorum maça giden renkdaşlarımıza.. bu maç bize geçen hafta sahada gördüğümüz mücadelenin kalıcı olup olmadığını gösterecek.. takımda geçen haftaki zemine rağmen hızıyla kendini gösteren uğur ışıkal kesinlikle yok.. ferhatın durumu pek içaçıcı olmasada, maçın gidişatına göre kendisini sahada görebiliriz.. maç bizim açımızdan olumlu geçsinda ferhat da dinlenmiş olsun..



ama burada bir konu hakkında aklımda kalanları da paylaşmak istiyorum.. kalede tamer oynadığından beri pek gol görmedik ama bu tamamen bir aldatmaca  bana göre.. çünkü şu ana kadar oynadığı maçlarda tamer hiç bir pozisyonda sinan kadar güven vermiyor maalesef.. tamerin oynadığı maçlarda  fazla gol yemememizin sebebi burak ile evrenin mükemmel uyum yakalaması olduğunu erol hocanın kavrayamaması beni çok düşündürüyor.. bunu bizim maçlarımızı arada sırada seyreden arkadaşlarım bile sinan niye oynamıyor, bu kaleciyle işiniz çok zor diyorlar.. evet sinan sadece ama sadece turgutlu maçında bir hata yaptı ve bu hata çok kritikti ancak bu hatayı yaptığı zamanda, sinanın 5 haftadır sakat sakat mücadele ettiğini de öğrenmiş olduk.. o hafta sinanı yedek bırakıp tameri oynatmaya cesaret edemeyen teknik heyetimiz, sinan iyileştiğinden beri nedense görev vermiyor.. ben takım sahaya çıkarken kaptanın arkasında yürüyen adam tamerse maçı tedirgin izliyorum ve bu durum sinan varken tamamen terse dönüyor ve maçı huzurlu izliyorum.. biliyorum ki gol yesekte bunu kalecinin bireysel hatasından yemeyeceğiz ve defans kritik bir hata yaptığında arkada onu bertaraf etmek için bir sinan var..

takımı kale dışında ele alırsak.. klasman grubunun sonunda yakalanan evren - burak uyumu, yükselme grubunda yerini mehmet yılmaz - burak uyumuna bırakmış durumda ve sol tarafta bulut kendisini kesinlikle aşmış durumda ve buna kaptanlık da destek veriyor sanırım.. sağ bek ise tamerden sonra en sıkıntılı bölgemiz.. orta sahada ferhatın yokluğunda ilhan şahin ve mehmet akif ikilisi göbeği kontrol edecek.. onların önünde sağda murat berge, solda hasan aydınlı son maçtaki formlarıyla bize umut veriyorlar.. fovette burhan kesinlikle oynayacak ve yanındaki partnerinin recep olmasını  bekliyorum..

sonuçta geçen haftaki mücadelelerinin karşılığını alamayan futbolcularımız bu hafta kendilerini camiaya kanıtlamak için mutlaka kazanmak isteyeceklerdir ve bunda da başarılı olacaklarına inanıyorum.. yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü üzere yalı ankara tayfa da hem maça hazır hemde futbolculara destek vermiş..

haydi çocuklar.. BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN..