27.9.09

Akif defol git artık!!!

başlık böyle olunca daha fazla şey yazmamam gerek ama dayanamayıp yazacağım.. bir takımın sezon başından beri oynadığı maçlarda en iyi oyuncusu kalecisi SİNAN ise.. o takımın adı GÖZTEPE bile olsa, o takım bu oyun anlayışı ile en fazla küme düşmemeye oynar.. bu takımın en tepesinde bulunan kişi kim ise bu duruma bir neşter operasyonu ile son vermeli.. bu da bu gece olmazsa, en geç yarın sabah olmalı.. bu takımın alsancak stadında bugün tam bir bütünlük sağlayan taraftarlarına, bu acıyı yaşatmasının önüne geçilmeli.. ayrıca yarın sabah hüseyin kartal ve 5 dk. içinde gereksiz iki sarı kart gören sol bek bozuntusu serkanın kadro dışı bırakılması gerekir.. bu nasıl bir takım çalıştırmadır ki oyuna soktuğun oyuncun 10 dk. sonra darbe almadan sakatlanıp oyundan çıkıyor.. vallahi helal olsun.. bu taraftar bugün haykırdığı gibi.. bir tek ümit kayıhana zaman tanır, başka hiç bir kimsenin, hatta fatih terimin bile ümit hoca kadar kredisi olmaz bu takımda.. yönetim bu işe en kısa sürede bir son vermeli artık.. ha onlarda bu işi yapamıyacaklarsa, akif hocaya eşlik ederek beraber giderlerse de memnun oluruz..

bu maçın hakemi eğer kim ise.. adını öğrenmeye tenezzül bile etmiyorum.. eğer bu herif hakem ise;
ahmet çakarca bir yorumla bende uzay mühendisiyim derim.. erman toroğluca bir yorumla da bu hakeme kardeşim olmadığı için kuzenimi veririm, eniştem olsun ama hakem olmasın diyorum.. kapalını önündeki elinde bayrak sallayan yaratığa ise stadda söyleyeceğimi söyledim.. ona edecek hakaretim kalmadı artık.. bu iş o kadar basitse sokaktan çevirdiğimiz herkesi maç yönetmeye çıkaralım yani.. bu sene belli hakemler belli maçları katletmek için özel görevlendiriliyor, ben buna kanaat getirdim maalesef..

maçtaki en güzel hareketler ise kalecimiz SİNAN ve taraftarlarımızdan geldi.. 1-2 münferit olay dışında mağlubiyete rağmen 85 dk. boyunca sonsuz destek verdik.. ama bu destek karşısında SİNAN ve birazda evren dışında hareketlenen oyuncumuz olmadı maalesef.. bu da yönetime bir ders olmuş olması gerek.. çünkü sezon başında oyuncularla maç başı anlaşma yaparak, oynayan oyunculardan az para vererek çok verim almayı düşündüler.. ama bu özellikle hüseyin kartal denen çam yarması örneğinde olduğu gibi ters tepti..

akif hocanın ilk yarıda bütün topları ali mumcuyla buluşturma taktiğide bu topların ali mumcuyla yanlış yerlerde buluşması sonucu hem ali mumcuyu oyundan düşürdü hemde göztepeyi.. ayrıca bütün bu olumsuz duruma rağmen oyunu taktik olarak değiştireceğine, duran toplardan pozisyon bulabilen ve yaratabilen tek oyuncumuzun da 2. yarıda oyundan alarak ne kadar çapsız bir antrenör olduğunu kanıtladı.. akif hoca biraz onur, haysiyet ve gurur varsa hemen acil olarak istifa etmeli.. hareket etmeye cesareti olmayan yönetime bir hamle yapma şansı tanımalı..

sarıyerleri topçular ise maç boyunca bizim taraftarla diyaloğa sadece gol sonrasında girmelerine rağmen, maç sonu bu takımdan kazandığı paralarla evlerine ekmek götüren ama karaktersiz olduklarını bugün ispat eden göksel ve cumhurla zaten sinirli ve gergin olan taraftarla diyaloğa girip kaçarak küfür yemek istediklerini ispat ettiler..

yeter artık daha fazla yazmak istemiyorum..