31.10.09

maça hazırız!!

pazar günü Atatürk stadında yerimizi alıp Göztepemizi destekleyeceğiz.. bu maç sezonun ilk maçından önce ve sonra yaşanan olaylar nedeniyle ailemizle aramızın bozulduğu bir maç oldu.. orda yaşananları sadece ve sadece orda bulunanlar bilir ve anlar.. sonuçta herkes orda şortlarıyla, havlularıyla tekne turlarının ve denizin keyfini çıkarırken.. stada erken ulaşan bir grup arkadaşımızın saldırıya uğramasıyla bir anda tansiyonun yükselmesine rağmen.. herkesin stadın önünde toplanmasıyla durulduğunu zannettiğimiz zamanda.. marketten alışveriş yapan gençlerin çantalarının çalınması üzerine ve onların tartaklanması üzerine çığrından çıkmıştı.. daha sonra olanları bilmeyen yok zaten.. istanbul medyası bizi terörist bile ilan etti.. bunu orda yaşananlara şahit olanlar hariç kimse anlamaz..



pazar günü belki bu görüntüleri sunamayacağız izleyenlere federasyon yasaklarından dolayı ama sesimizle boğacağız fethiyelileri.. bu sezonki en iyi tribün olacak o maçta buna eminim.. keşke alsancak zemini bozuk olmasaydıda o fethiyeli topçular o gürültüde 2 pas bile yapamasaydı.. her şeyde bi hayır var diyelim..

yine rakip seyirci olmayan bir maç daha yaşayacağız.. ben rakip seyircininde olmasını ve onları tribünde etkisiz hale getirdiğimiz maçları daha çok seviyorum ama sanırım bu isteğim seneye 1. lige çıktığımızda olacak sadece..

pazar sabahı güzelyalı parkında toplanıp sahilden konvoyla stada gidyoruz.. maçtan önce de koraç pup..

son not olarakta umarım fethiyeliler gelmez..